Emergency First ResponseZet de eerste stap naar hulpverlening en voldoe met Emergeny First Response aan een van de eisen voor de PADI Rescue Diver-cursus.

Met Emergency First Response, één van de belangrijkste internationale opleidingsinstituten voor reanimatie en eerste hulp, kun je vol vertrouwen op medische noodgevallen reageren - niet alleen in de duikwereld, maar ook in het leven van alledag, bij je gezin, vrienden, buren en collega's.

Emergency First Response-cursussen omvatten Reanimatie voor volwassenen, kinderen en zuigelingen, Eerste hulp voor volwassenen, kinderen en zuigelingen Oefening met een Automatische Externe Defibrillator (AED)

Om in de toekomst hulp te mogen blijven verlenen, dan moet je iedere 2 jaar deelnemen aan een opfriscursus, om de vaardigheden en de theorie op peil te houden.

Als je meer wilt weten, surf naar de website van http://www.emergencyfirstresponse.com

Kosten opleiding EFR (inclusief lesmateriaal en brevetaanvraag):
Primary & Secondary Care € 129,- *
Refresh € 75
Care for Children € 69,-
CPR/AED € 59


Om deel te kunnen nemen aan de Padi Rescue Diver cursus, moet de duiker in opleiding in de afgelopen 2 jaar met succes een cursus hebben afgerond in reanimatie en primaire eerste hulp voordat wordt begonnen met de tweede theoriesessie en reddingstrainingssessie van de PADI Rescue Diver Cursus.
 
*Bekijk ook onze voordelige en complete duikpakketten, voor nog meer korting!