Introductie duik

 

Dit is een leuke kennismaking met de duiksport. Je gaat ervaren hoe het is om te ademen door een automaat. Je kunt genieten van de sensatie van het zweven door het water. Het doel van het introductie programma is om niet-duikers te laten deelnemen aan een persluchtduik onder begeleiding van een instructeur. Je doet dat in het zwembad in een ontspannen en plezierige sfeer.
 
Bijna elke donderdagavond en zondagmiddag is er de mogelijkheid voor een introductie of proefduik in zwembad It Rak te Sneek. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.
 
Kosten introductieduik slechts 25 euro (tijdelijk verlaagd!)

Deelname voorwaarden: Minimum leeftijd 10 jaar

 

Introductieduiken voor groepen

Het is ook mogelijk om als groep van een bedrijf, instelling of vereniging een introductieduik te maken. Om uw veiligheid te garanderen kunnen deze echter niet groter zijn dan 6 personen. Vraag naar de mogelijkheden, we bespreken die graag met u.

Kinderfeestjes

Is uw kind jarig geweest en wilt u dit op bijzondere wijze vieren? Geef uw kind een onvergetelijke cadeau door het geven van een feestje onderwater. Minimum leeftijd vanaf 8 jaar en met niet meer dan 6 personen. Geïnteresseerd? Mail of bel ons voor de mogelijkheden.

Cadeaubon

Een introductieduik cadeau geven? Dat kan. Je kunt een cadeaubon bij Van Dijk Duikopleidingen bestellen om iemand te schenken. Leuk om te geven, maar ook leuk om te ontvangen!