PADI Master Scuba DiverSluit je aan bij “the best of the best” uit de sportduikwereld? Leef het duikersleven en ontdek de onderwaterwereld zoals nooit tevoren. Doe dit door PADI Master Scuba Diver te worden – een brevet dat je in een vooraanstaande klasse plaatst. Je krijgt het door te duiken, het brevet is je toegangskaart tot eindeloos avontuur, te bereiken via de ervaring en opleiding die jou onderscheiden als een PADI Master Scuba Diver.

Met het PADI Master Scuba Diver-brevet heb je het hoogste niet-professionele niveau in het PADI-systeem van duikopleidingen bereikt. Dit betekent dat je behoorlijk wat opleiding en ervaring hebt gekregen in verschillende soorten duikomstandigheden.

Deelname voorwaarden:
• Minimum aantal gelogde duiken is 50.
• PADI Rescue Diver of Junior Rescue Diver (of kwalificerend brevet van andere opleidingsorganisatie) en vijf PADI Specialty Diver-brevetteringen.
• Leeftijd minimaal 12 jaar oud.

De kosten voor Master Scuba Diver zijn afhankelijk van het aantal specialties die ja naast je PADI Rescue Diver brevet. Dus neem even contact op met ons over de mogelijkheden. Voldoe je aan alle eisen dan zijn de kosten € 75, -
 
*Bekijk ook onze voordelige en complete duikpakketten, voor nog meer korting!