PADI Open Water DiverIn de PADI Open Water Diver cursus leert je PADI Instructeur je de basis van het duiken met perslucht. Je krijgt lessen in het zwembad, theorie en tot slot ga je de aangeleerde vaardigheden en kennis laten zien in het buitenwater. Het ontvangen van je PADI Open Water Diver brevet is dan pas het begin. Als gebrevetteerd duiker wachten je fantastische duikbestemmingen, stimulerende mensen, ongeëvenaard avontuur en opmerkelijke rust. Wanneer je besluit verder te gaan met je avontuur dan groeit je ervaring en krijg je meer mogelijkheden.

theorie 5 lessen
zwembad 5 lessen
buitenwater 4 duiken
lesmateriaal PADI Open Water Kit (Lesboek met DVD en logboek)
Kosten Open Water Diver:
Wij bieden de opleiding op drie verschillen prijslevels aan:
Light € 365,- De complete PADI Open Water Diver opleiding
Standaard € 405,-  De complete PADI Open Water Diver Opleiding, aangevuld met Nitrox (Enriched Air) Specialty voor nog langere nultijden
Premium € 549,-  De complete PADI Open Water Diver Opleiding, plus Nitrox (Enriched Air) Specialty,  plus PADI Advanced Open Water Opleiding
*Bekijk ook onze andere voordelige en complete duikpakketten, voor nog meer korting!

Deelname voorwaarden: Minimum leeftijd: 15 jaar
 
 

 
Referral (Doorverwijzing)
Wil je nu alleen de zwembadlessen en theorie in je eigen tempo doen en de buitenwaterduiken maken in een exotisch warm oord? Ook dat kan. We noemen dat een referral. Je krijgt dan na het afronden van je lessen een formulier van ons mee die je kunt inleveren bij de PADI duikschool op jou vakantiebestemming. Je hoeft dan alleen nog de buitenwaterduiken te maken om je brevet te ontvangen. De kosten hiervan bedragen 349 euro.
 
De buitenwaterduiken kun je bijvoorbeeld maken in de Middellandse Zee, aan de Costa Brava. Het team van Octopus Scuba School wil je met veel plezier en toewijiding de vier duiken met je maken. Informeer rechtstreeks met deze PADI duikschool (Engelstalig) over de mogelijkheden.
 
PADI Open Water Diver te Sneek:

Beginnen wanneer je wilt in samenwerking met Duikvereniging Moby Dick. De lessen worden gegeven op donderdagavond of zondagmiddag en er is geen minimum aantal cursisten nodig.


Voor meer informatie over data zie ook onze "agenda".