ReActivate (opfrisles)Je hebt een brevet maar al een tijdje niet gedoken? En je gaat binnenkort op duikvakantie of starten met een vervolgopleiding? Dan is het handig om je duikvaardigheden op te frissen met een PADI ReActivate (voorheen Scuba Review of opfrisles genoemd). Hoe zat het ook alweer met het uittrimmen? Hoe bouw je je setje ook alweer op? Wat bedoelen ze ook alweer met decompressie en limieten? Door het bij ons te doen bespaar je jezelf een gewenningsproces tijdens je kostbare vakantie.
 
Daarnaast heeft een groot onderzoek onder ruim 400.000 gebrevetteerde duikers uitgewezen dat ruim 97% van de inactieve duikers van plan zijn om de duiksport weer te gaan beoefenen. Dat wil jij toch ook?

Er zijn drie varianten om je vaardigheden op te frissen.
Met een ReActivate Light ga je met een instructeur het zwembad in en beoefen je een aantal verplichte vaardigheden, aangevuld met vaardigheden die jij wilt beoefenen. Eigenlijk zoals we het altijd al deden, gewoon de vaardigheden "opfrissen" zonder verdere poespas. Ideaal voor als de meeste vaardigheden nog zijn blijven hangen.
 
Met een ReActivate Standaard begin je met een theoriequiz om te zien wat er goed is blijven hangen en waar wat extra aandacht aan besteed mag worden. Daarna ga je in het zwembad onder begeleiding de oefeningen herhalen die je in je Open Water cursus hebt geleerd. Bij ons ga je minstens een uur onderwater zodat je ook echt de tijd hebt om alle oefeningen te doen. In het begin zal je een paar keer achter je oren moeten krabbelen, maar gaandeweg komt alles snel weer terug. Je kan desgewenst extra aandacht besteden aan oefeningen waar je meer zelfvertrouwen in wilt krijgen. Meestal gaat het dan om vaardigheden als masker afdoen en drijfvermogen controleren. Na afloop tekenen we de PADI ReActivate bij je logboek in. Zo kan je op je vakantiebestemming laten zien dat je weer helemaal bij bent.
Daarnaast “ReActiveren” wij je PADI brevet en ontvang je een nieuw pasje met daarop de datum waarop je de PADI ReActivate succesvol hebt afgerond.  Dit nieuwe brevet laat alle PADI duikcentra, waar ook ter wereld zien, dat jij klaar bent om met hen het water in te gaan.
 
Bij de ReActivate Premium volg je de complete PADI ReActivate zoals zojuist beschreven, aangevuld met een buitenwaterduik. Daarnaast “ReActiveren” wij je PADI brevet en ontvang je een nieuw pasje met daarop de datum waarop je de PADI ReActivate succesvol hebt afgerond.
 
De kosten:
ReActivate - Light, een duik in het zwembad om vaardigheden opnieuw met instructeur te beoefenen, verder niks. Nu € 25,-
ReActivate - Standaard, de ReActivate zoals beschreven, voor € 65,-
Reactivate - Premium, de ReActivate, plus buitenwaterduik, plus nieuw brevet voor € 99,-

Deelname voorwaarden: PADI Open Water Diver brevet